Бои и лакове Игра на цветовете

Игра на цветовете

color-up-your-house-4
Как да променим дома си бързо, евтино и ефектно. Как да му придадем блясък и усещане за модерност. Как да накараме другите да възкликнат – Колко е цветно! Отговорите на тези въпроси може да намерите в собствената си предприемчивост, чувство за стил и цветове, както и в новия промоционален каталог на Mr.Bricolage.
На първо място трябва да поставим
 
цветния латекс
 
готов или приготвен с различни оцветители, цветният латекс е идеалната възможност да постигнете контраст в помещението. Също така с него може веднага да се промени цветността в помещението и да се постигне усештане за чисто нов интериор, въпреки, че не сменяш мебелите. От техническа гледна точка е добре да подготвите идеално основата, като махнете старите тапети и запечатате стената с грунд от разреден бял латекс в комбинация с лепило С200.
От дизайнерска гледна точка е добре да направите поне една от стената в тъмен и наситен цвят – тъмносиньо, бордо. Контрастите сега са модерни, а и тази стена ще е един уникален акцент.
От финансова гледна точка е добре да се доверите на предложенията на Mr.Bricolage, като си купите цветния латекс на СЕПТ, или се доверите на латексите на ЛЕКО в комбинация с тониращите бои на Оргахим.
Втората стъпка, колкото и да ви изглежда невероятна, е ремонт на банята и
 
подмяна на плочките
1-modern-bathroom2
Тук също можете да играете с цветовете и то по различен начин. Както и в стаята, така и в банята можете на направите една от стените в плочки с различен и контрастен десен. Цвета можете да вкарате посредством кантове и фризове. Също вариант е да облечете в ярки плочки душкоритото или стеничката, която формира своеобразна душкабина.
Именно в банята трябва да сте най-смели  и решителни, защото този ремонт си е скъпичък, както и да го погледнем. Затова е добре да изберете качествени, красиви и евтини плочки, а това може да стане в магазините на Mr.Bricolage. Там има огромно разнообразие от фаянс и теракот, във всевъзможни цветове и десени, като цените тръгват от 7,99 лв. на кв.м.
Ако не сте любители на тежките ремонти и раздигане на мебели, можете да освежите едно от помещенията, като
 
смените тапетите
Modern-Color
Това може да стане и само на една стена. За целта сваляте стария, или грундирате направо върху латекса. Изчаквате да изсъхне и лепите. Тапетът задължително трябва да е контрастен. Ако е в различни фигури, то е добре на тази стена да няма шкафове за да може да изпъкте новото. Гостите веднага ще обърнат внимание, а вие с миниму средства ще емате усещане за нещо напълно ново. Естествено, за да е максимално ефектно и евтино е добре отидете до Mr.Bricolage, където има голямо разнообразие от тапети, фризове към тях и подходящи пердета. Даже на промоция има красиви тапети по 9,99 лв. ролката.
Важно е да направите лятото максимално цветно и красиво за вас и семейството!

Последна промяна (Събота, 13 Август 2011г. 09:18ч.)

 
Банер